Авеярд Виктория «Скляний меч»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

«Скляний меч» — бестселер New York Times і переможець премії Peoples Choice Awards 2016 у номінації «Найкращий підлітковий роман». Це друга книжка фентезі-серії про Мару Барров. Мара народилася у світі, де кров визначає долю. Аристократи зі срібною кровю наділені надприродними здібностями, а простолюд із багряною — приречений їм служити. Здавалося, так триватиме вічно, доки не зявляються новокровки — люди з багряною кровю і хистом, що затьмарює срібних. Мара намагається зібрати власну армію, щоб порятувати своїх побратимів та здолати предковічну тиранію, і стає символом визвольної боротьби. Але вона розуміє, що за революцію доведеться платити страшною ціною.

Ким дівчина здатна пожертвувати заради досягнення своєї мети І на що готовий новий король, щоб повернути Мару

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.