Збірник «Страшні історії від українських письменників»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Страшні історії — те, що змушує вслухатися в кожен шерех та уважно спостерігати за тінями на стіні. У них оживає все містичне, незвичайне та потойбічне, пробуджуючи нашу фантазію.

Такі твори стають способом досліджувати таємні страхи, зустрічаючись з ними віч-на-віч, але їх читання може стати й просто захопливим дозвіллям!

У збірнику «Страшні історії від українських письменників» юні читачі знайдуть сім оповідань українських письменників, які раніше не були відомі широкому загалу. Завдяки йому з нового боку можна познайомитися зі знаменитими класиками, такими як Марко Вовчок та Григорій Квітка-Основ'яненко, а також відкрити для себе незнайомих авторів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.