Мартін Джордж «Вогонь і кров. За триста років до Гри престолів. Історія Таргарієнів»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Всі фанати Джорджа Мартіна схрестили пальці, аби улюблений письменник не полишив своїх персонажів і дав їм ще одне (а краще – два) літературне життя. І не дарма! Зустрічайте новий цикл від гуру сучасного фентезі – «Вогонь і кров». Це одразу 2 книги, укладені шановним архімейстром Гілдейном, літописцем роду Таргарієнів. Дочекались – тепер в нас є підручник з історії світу «Гри престолів»! ВАС ЧЕКАЮТЬ НЕЙМОВІРНІ ВІДКРИТТЯ хто знищив драконів Вестеросу; чому лише роду Таргарієнів вдалось пережити Руїну Валірії; за що Мейгора назвали «Лютим»; ким були перші жертви Залізного трону; з чого почалась культова історія, яка вже кілька років не дає читачам спокійно жити у реальному світі. ЯК ВПІЗНАТИ ДЖОРДЖА МАРТІНА? він завжди носить окуляри, кашкет, підтяжки та бороду; він колекціонує престижні літературні нагороди: «Хьюго», «Локус», «Небьюла», «Gigamesh», різноманітні «Книги року» і, звісно ж, Всесвітню нагороду фентезі; він не зупиниться, поки не розповість свою історію від самого початку і до будь-якого кінця!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.