Гурський Пйотр «Закон ордену»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Це світ після великої війни та знищення цілого народу. Світ, де дракони й мандрівні чарівники такі ж реальні, як політики та наймані вбивці. У цьому світі невпокоєний мисливець за людьми Кестель Нетса шукає славнозвісну Алію Лов, небезпечну втікачку з таємничого ордену Ама. Екзотичні пейзажі, давня історія, що раз у раз відбивається в теперішньому, і хитросплетіння інтриг — все це витворює темне фентезі Пйотра Ґурського! «Закон ордену» — це повернення до похмурих і фантастичних джерел. Ґурський хвацько обігрує кліше, вражаючи прямо в серце не-сподіваними фразами. © Міхал Цетнаровський, редактор журналу «Нова фантастика» Як можна не закохатись у фентезійний роман, який починається оргією з німфами?!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.