Лоис Лоури «Знайти блакить»

Комплектація книг Читаріум 1 робочий день!

Опис
Що робити, коли світ у якому ти живеш тобі не подобається?! Змиритися чи спробувати його змінити? Головна героїня книги «Знайти блакить» Кіра обирає другий варіант, хоч він є геть непростим, і кидає виклик суспільству. Сюжет роману розповідає про світ після століть Руїни. Навколо панують жорстокість та невігластво. Тут заведено боятися й боротися, щоб вижити. Адже саме цьому вчила багатовікова історія. Дівчинка Кіра почуває себе в такому середовищі самотньою та покинутою, але вона має повернутися до свого селища та довести всім, що вона гідна там жити. Героїню очікують вражаючі таємниці, неймовірні зустрічі та події, які здатні вплинути на майбутнє. А сама Кіра й не підозрює наскільки вона сильна духом, наполеглива та обдарована.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.