Брати Грімм «Білосніжка. Моя перша бібліотека англійською»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Казкову серію «I love English» продовжить найулюбленіша казка поколінь — «Білосніжка». Ця казка видатних німецьких письменників Грімм вперше побачила світ у 1812 року і досі не втрачає популярності. За 200 років своєї слави «Білосніжка» отримала безліч нових сенсів, та завжди залишалася історією про кохання, внутрішню силу та красу. Книжка із серії «I love English» подає англійський текст казки та його стислий переказ українською. Так дитина зможе легко вивчати незнайомі слова та фрази, а батькам буде легше допомагати їй у цьому. Після прочитання можна виконати завдання на запам’ятовування матеріалу, також додається посилання на завантаження аудіоверсії тексту для контролю якості вимови. «Всі ми розуміємо, що володіння англійською мовою – майже базова навичка в сучасному світі. І саме найменшим так легко вдається її опанувати. То чому б не зробити процес навчання для них ще одним способом розважитися і провести час з батьками? Саме для цього й існують казки іноземною мовою. Ще й батьки отримають чудову можливість підтягнути власний рівень англійської», – зазначає співзасновниця видавництва Світлана Павелецька. До серії також входять казки про Алладіна, Червону Шапочку та Пітера Пена.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.