Грем Кеннет «Вітер у вербах (англійською мовою)»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Видання містить адаптований текст фентезійної повісті «Вітер у вербах» шотландського письменника Кеннета Грема (1859–1932), написаної понад століття тому, яка стала світовою класикою дитячої літератури. Це напрочуд добра та мудра казка, смішна, а інколи сумна, сповнена властивим автору вишуканим почуттям гумору. Її головні герої — звірі, наділені людськими звичками та якостями. Захопливі пригоди очікують допитливого Крота, відважного Рета, мудрого Борсука та легковажного Тоуда. Сила дружби, взаємодопомога, доброта і сміливість допомагають їм подолати випробування. Уся книга пронизана любов’ю до рідної домівки та затишку, що притаманна англійцям. Адаптований текст супроводжується системою вправ, метою яких є перевірити розуміння змісту прочитаного, відпрацювати та закріпити лексику й граматичні конструкції, сприяти розвитку мовленнєвих навичок і творчих здібностей у дітей. Вправи розроблено з урахуванням сучасних вимог методики викладання іноземних мов. До книги додаються підсумковий тест і англо-українсь­кий словник.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.