Клочко Діана «65 українських шедеврів. Визнані й неявні»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Проект працює на створення альтернативної історії українського мистецтва, доповненої творами, які у ХХ столітті не вважались "канонічними" або "вартими уваги" з ідеологічних причин, представляючи суб`єктивний погляд на окремі твори, що зберігаються у музеях і приватних колекціях України. Саме тому і вибір, і опис, й інтерпретації включатимуть не стільки "лінійне" уявлення про те, як створювались 65 шедеврів скульптури, графіки і живопису, скільки широке поле європейських асоціацій. Мистецтвознавиця і лекторка, Діана Клочко представить свій канон і пояснення, чому саме ці твори мають таке значення для наших сучасників, чому усі вони - не сироти в стильовому розмаїтті, а свідки великих (хоч і не завжди відомих) інтелектуальних історій. 65 творів - як фундамент для першої півсотні есеїв, літературного жанру, що поки що не є добре представленим в українській арт-критиці. Книга Діани Клочко «65 українськиї шедеврів. Визнані й неявні»: - переможець премії ім. Юрія Шевельова за художню та наукову українську есеїстику в 2019 році! - переможець ЛітАкцент 2019 року у номінації «літературознавство, есеїстика і художній репортаж»!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.