Гілфігер Томмі, Ноблер Пітер «Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Це історія про хлопця з провінційного містечка, який виріс у багатодітній родині і завжди знав, ким хоче стати. Почалося все з любові до спортивної форми. Проте найбільше його зачаровували бренди. Саме тому Томмі Гілфіґер із друзями відкриває свій магазин, одягає усю школу в хіпстерський одяг і пропонує новий стиль життя. Завдяки відчуттю моди і трендів колекції майбутнього дизайнера ставали суперпопулярними у брендових магазинах. І вже за кілька років мрійливий хлопець з містечка Ельміра стає не лише автором культових речей, а й революції в тогочасному маркетингу.
ПРО АВТОРІВ Томмі Гілфіґер — американський дизайнер одягу, засновник бренду Tommy Hilfiger. У 1985 році модельєр запустив першу лінійку свого фірмового одягу. Відомий також рекламними кампаніями з відомими рок- і поп-зірками. У 2012 році Рада модних дизайнерів Америки нагородила його премією «За життя» Джеффрі Бене. Пітер Ноблер — американський письменник, співавтор низки бестселерів про відомих людей. Автор матеріалів у таких виданнях, як Rolling Stone, New York Times sports, New England Review.
Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.