Морін Шике «Без ярликів. Історія успіху екс-глави модного дому Chanel»

Комплектація книг Моноліт-Bizz 1 робочий день!

Опис
Цілеспрямована. Сором'язлива. Лідер. Дружина. Мати. На думку Морін, ми всі живемо у рамках категорій — ярликів, які розповідають світу і нам, хто ми і якими повинні бути. Про одні ярлики ми мріємо, інших боїмося або вважаємо їх негідними себе. Але щоб наше життя було по-справжньому нашим, маємо навчитися проявлятися у цьому світі на власних умовах.Чи задля реалізації лідерського потенціалу жінка мусить відмовитися від своєї жіночої сутності? Аж ніяк. Про це свідчить більш ніж успішна кар’єра Морін Шике, сильної, цілеспрямованої й при цьому надзвичайно стильної та жіночної. Вона розпочала своє сходження як стажер-маркетолог L'Oreal Paris, пройшла непростий, але яскравий шлях і зрештою впродовж дев’яти років очолювала компанію Chanel, привівши її до нових вершин. Її книжка — щирі роздуми про життя, природу творчості та лідерства, проблему вибору і, звісно ж, про успіх, неодмінною умовою якого, на думку авторки, є глибоке прийняття себе і здатність відмовитись від ярликів та стереотипів заради того, що є справді важливим. За словами Шике, суть не в тому, щоб вивчити партитуру й правильно зіграти п’єсу по нотах, а у сміливості ризикнути й створити власну інтерпретацію. Тільки так можна змінити світ.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.