Беслі Едріан «BTS. Ікони K-POP. Неофіційна біографія»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Уперше ця неофіційна біографія розповідає про історію K-pop гурту BTS із глобальною армією фанатів, які просунули своїх героїв на вершини світових хіт-парадів. Останній альбом BTS «Love Yourself: Answer» отримав перше місце в чартах США після їхнього попереднього альбому «Love Yourself: Tear», який став першим корейським альбомом, що досягнув таких музичних висот; понад 17 мільйонів підписчиків в Twitter; вони були представлені в US Vogue, а їх музичне відео для IDOL побило рекорди потокового відео на YouTube, адже кількість його переглядів перевищило 46 мільйонів за перші 24 години; вони отримали премію Billboard Music Award в номінації «Кращий соціальний артист» другий рік поспіль; журнал Time додав їх до списку «25 найвпливовіших людей в інтернеті 2017», а їхній світовий тур 2018–2019 років був розпроданий за кілька хвилин опісля надходження білетів до продажу. Ця книга, яку написано в піднесеному й доступному стилі, переплітає історії успіху кожного з хлопчиків з тим, як група зібралася разом, і в той же час документує їхнє дивовижне зростання слави в Південно-Східній Азії, а потім і у світі. Вона містить 16 сторінок кольорових фотографій групи, які грають наживо, позують і веселяться.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.