Філіп Жан Філіп Форт Патрік «Два життя Зідана»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Ім’я Зінедіна Зідана відоме не тільки футбольним фанатам, а й людям, далеким від футболу. Його тричі визнавали кращим футболістом світу (1998, 2000, 2003) й одного разу кращим футболістом Європи (1998), 2004-го УЄФА назвала його кращим футболістом за останні 50 років. Завдяки вдалому результату в фіналі чемпіонату світу-2006, коли Зінедін грав востаннє, Франція почала мріяти про новий титул. Але матч, який мав стати завершальним у кар’єрі футболіста, закінчився прикрим фіналом... Попри це, Зідан став легендою футболу. А через десять років, у 2016-му, перемога «Реалу» в Лізі чемпіонів увінчала його тренерський дебют. Книжка «Два життя Зідана» журналістів Жана Філіпа та Патріка Форта — це захоплива розповідь про яскраве життя видатного футболіста, починаючи з його дебюту в команді «Канн» до останніх матчів за збірну Франції, включаючи тренерську кар’єру, про складний шлях, що йому довелося пройти, — від емоційного підлітка до людини, для якої футбол став сенсом усього життя.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.