Морісон Самуель Еліот «Джон Пол Джонс: біографія моряка»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис

Семюел Еліот Морісон – найвідоміший історик американського військово-морського флоту, що присвятив життя вивченню рідкісних архівних документів та створенню на їх основі унікальних біографічних досліджень. Особливе місце в його творчому спадку посідає книга про Джона Пола Джонса, харизматичного американського моряка, чиє ім’я нерозривно пов’язане з історією XVIII століття. Морісон майстерно й без зайвої міфологізації відтворив неоднозначний і суперечливий образ героя, оточеного романтичним ореолом легенд. Адже Джон Пол Джонс – контр-адмірал російського флоту, один із засновників американських ВМС, учасник війни за незалежність США та російсько-турецької війни за південь України і Чорноморське узбережжя – вже встиг стати персонажем численних романів. Та в книзі Морісона він – реальна людина, сильний духом вольовий лідер і важкий в спілкуванні сварливий егоїст водночас. Автор зумів зібрати воєдино найрізноманітніші документи й спогади про Джонса. Саме тому «Біографія моряка» – це історично достовірний твір, що читається легко, ніби пригодницький роман.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.