Кравцов Микита «Історія анімації: Як народжується мистецтво»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Де можна подивитися «мультфільм», що його створили первісні мисливці, яким побитом до появи сучасної анімації долучився Леонардо да Вінчі, як Аліса врятувала студію Волта Диснея, а кондиціонер мало не зірвав випуск першого фільму саги «Зоряні війни», — усе це й багато іншого ви дізнаєтеся з книжки про народження анімації, що в різні часи й у найрізноманітніших своїх проявах розважала, лякала, навчала й надихала шановну публіку. Цим особливим видом мистецтва нині захоплюються мільйони людей різного віку, воно приваблює талановитих художників і новаторів, забезпечує космічні касові збори в прокаті, на диво гнучко пристосовується до викликів часу й обіцяє ще не раз здивувати нас у майбутньому. Для тих, хто працює чи мріє працювати в цій перспективній галузі, ознайомитися з «Історією анімації» просто необхідно. Утім, доступність викладу та неймовірна кількість цікавого фактажу заохочує до читання всіх, хто любить мультфільми, хоче зрозуміти, як народжується мистецтво, чи шукає натхнення в історіях непересічних особистостей, які попри все йдуть до своєї мети.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.