Бразелл Дерек «Як стати успішним ілюстратором»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Творчі люди цінують свободу, а сучасні технології забезпечують найширші можливості для дистанційної роботи та всіляко сприяють кар’єрі незалежного митця. Дерек Бразелл та Джо Девіс створили покрокову інструкцію для тих художників-ілюстраторів, хто хоче перетворити свою пристрасть на бізнес. Як обрати галузь і знайти своє місце на ринку? Як привабити замовників і відстояти свої права? Як давати собі раду з часом і фінансами? Які навички слід засвоїти насамперед і що робити, аби не відстати від часу? Практичні поради та яскраві приклади з кар’єри відомих майстрів ілюстрації допоможуть початківцям зробити перший крок і стануть корисним довідником для професіоналів. Юридичний партнер видання - Міжнародна юридична компанія Arzinger

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.