Чешир Лі «Ключові події в мистецтві»

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
У книзі «Ключові події в мистецтві» читачі можуть познайомитися з п’ятдесятьма віховими подіями зі світу культури живопису — відомими й не дуже — у період від епохи Відродження до сучасності. У книзі цікаво та доступно розповідається про найяскравіші моменти тієї чи тієї епохи — від появи на світ «Давида» Мікеланджело і «Фонтана» Марселя Дюшана до народження нових вражаючих стилів, як-от імпресіонізм і поп-арт, і до сенсаційних виставок. Лі Чеширу вдалося у легкій і захопливій формі розповісти про ключові події з історії світового мистецтва. На сторінках цієї книги він описує не лише художні досягнення та відкриття, а й суперечки, гострі конфлікти та судові позови, якими пістрявіє терниста стежина історії мистецтва. У додатку автор надає читачеві зручний глосарій художніх термінів. Лі Чешир — старший редактор і копірайтер Галереї Тейт у Лондоні, а також один із редакторів журналу Tate Etc. Саме він керував випуском спеціального номера журналу, присвяченого розширенню музейного комплексу Тейт. Серед інших книг автора — «Лондон у фарбах» (London in Paint), в якій читачі можуть ознайомитися з картинами, написаними в Лондоні у період від XVII століття до сьогодення.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.