Фоя Марія «Книжка на сцені»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
Це збірник, до якого увійшло вісім п’єс-переможниць І Конкурсу україномовних п’єс для дітей та підлітків «Книжка на сцені». Видавництво Старого Лева провело цей конкурс спільно з офісом «Львів — місто літератури», щоб привернути увагу театралів до книжок сучасних українських авторів. За адаптованими до сцени творами можна поставити вистави і для маленьких глядачів, і для підлітків. Цей збірник стане в пригоді і керівникам театральних гуртків, і шкільним колективам — усім, кого зачаровує магічний світ театру і дійство, яке відбувається за лаштунками. До книги увійшли п’єси таких авторів: Світлана Лінинська, Наталка Малетич, Юлія Куліш, Марина Товстенко, Ірина Шамахіна (Коник), Софія Юрченко, Тетяна Янко.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.