Горак Яким «Книга протоколів Музичного товариства імені Миколи Лисенка (1922 -1939 рр.)»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Видання містить «Книгу протоколів Музичного товариства ім. М. Лисенка» – збірку документів засідань керуючого виділу Музичного товариства ім. М. Лисенка та Вищого музичного інституту за період 1922–1939 р. Пам’ятка документує адміністративну, фі- нансову, музично-громадську, концертну, видавничу діяльність товариства, розвиток Вищого музичного інституту (діяльність філій, експонуючих класів, залучення та ротація викладацького складу, нововведення нових навчальних дисциплін тощо). Публікація супроводжується коментарями, в яких подані енциклопедичні довідки про персоналії, товариства, інституції, згадувані в тексті, подані бібліографічні поклики на джерела, що стосуються більш детального опису подій. Післямова узагальнює панораму розвитку товариства та інституту в 1920–1930-х рр., з’ясовує контекст згадуваних подій. Для му- зикознавців, культурологів та всіх, хто цікавиться історією української культури.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.