Синєпупова Наталія «Композиція: Тотальний контроль»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Основна ідея книги «Композиція: Тотальний контроль» — донести знання, що дизайн — це не декоративне оформлення й рекламний додаток до товару чи послуги, а динамічний процес і засіб візуальної комунікації. Дизайн нині — це форма передання різноманітної інформації, а саме ідей, сенсів, досвіду, емоцій і цінностей, іншій людині, аудиторіям, суспільству. Композиція як дієвий засіб комунікації гармонійних зв’язків між усіма учасниками детально досліджує і пояснює, як створюються дизайн-продукти без візуального сміття. Книга допоможе творчим спеціалістам, які замислюються про власний позитивний вплив на візуальну мультимедійну культуру та інформаційне середовище і прагнуть створювати лаконічні, естетично приємні, інформаційні візуальні комунікації та дизайн. Книга «Композиція: Тотальний контроль» — складова авторського навчального проекту Наталії Синєпупової з композиції «Fundamentals of Composition», що отримав підтримку Українського культурного фонду в межах програми «Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти» 2019.
Що ще купити
Сучасний англо-український та українсько-англійський словник

Зубков М.

Сучасний ...
348 грн.
Купити
Скоро до школи

Федиенко Василий

Скоро до школи
425 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.