Блэр Престон «Мальована анімація з Престоном Блером»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Справжня класика від Майстра — у лаконічній формі в книжці викладено найважливіші правила доброї анімації, основи, що лишатимуться актуальними незалежно від розвитку технологій. «Аніматори перш за все повинні вміти малювати; хороший малюнок — наріжний камінь їхнього успіху», — стверджує автор, і пропонує читачам найкращі зразки для практики. А паралельно з навчанням власне малюнку він дає поради щодо акторської майстерності, побудови сценарію й образу персонажа, роботи з ритмом тощо. Як результат, вийшов максимально насичений і стислий навчальний курс — ознайомлення для новачків і підвищення кваліфікації для практиків. Ця книга розпочинає серію професійної літератури «PRJCTRteka». Це спільний видавничий проєкт ArtHuss з креативно-технічною онлайн школою Projector. Плануємо видати широкий спектр тем українською мовою зі сфер графічного дизайну, анімації, дизайну інтерфейсів, менеджменту, геймдеву, реклами... Бестселери, практичні книги та найкращі взірці для розвитку ваших професійних навичок.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.