Емброуз Гевін «Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
Коли ми наважуємося нарешті втілити свою мрію в життя, завжди постає питання «З чого почати?». Навіть люди найвільніших і найнатхненніших професій на старті дуже потребують підтримки й допомоги досвідчених колег і наставників. Ґевін Емброуз і Найджел Оно-Біллсон запропонували для початківців у царині графічного дизайну помічний, дружній і яскравий путівник у професію. Перша книга з цієї серії допоможе ознайомитися з фаховим словником та інструментарієм, надасть практичні підказки щодо роботи з ідеями та реалізації задуму, навчить працювати з брифом і оформлювати результат своєї творчості відповідно до стандартів. А стислий історичний екскурс і чудові зразки робіт сучасних дизайнерів дають можливість зрозуміти загальний контекст розвитку галузі. Co-publisher видання - освітня платформа Projector

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.