Кінг Стівен «Про письменство. Мемуари про ремесло»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Для всіх, хто хоче побачити справжнього Стівена Кінга Неймовірно цікаві історії та надзвичайно цінні поради для молодих письменників від культового автора «Про письменство» — найбільш незвична книжка зірки сучасної літератури Стівена Кінга. Це не тільки мемуари і не просто автобіографічний нарис — поряд із роздумами про мистецтво слова неперевершений Кінг ділиться професійними порадами і розповідає, які риси мусить мати людина, що прагне стати славетним письменником. Перша частина книжки — автобіографічна, де Стівен Кінг із гумором описує своє життя і творчість, розповідає про події, які справили на нього враження й сформували його як особистість. Друга частина — практична. Це поради молодим авторам, а також приклади «хороших» і «невдалих» текстів. Автор ділиться секретами про те, що необхідно знати і вміти, аби писати книжки, які поб’ють усі рекорди популярності. Ви хочете писати так, як Стівен Кінг? Тоді ця книжка — ваш підручник!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.