Хоткевич Галина «Там, де не колеться трава. Гнат Хоткевич та його родина»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис

Ця книжка - як лист з минулої епохи, епохи живої пам'яті про Гната Хоткевича та перехресні й неперехресні долі його родини. Її авторка, наймолодша донька українського класика Галина Хоткевичівна, яка, здавалося, була вирвана з України з корінням, є останнім носієм тієї пам'яті. Читати її спогади навдивовижу легко. І навіть захопливо спостерігати, як крізь пів столітню товщу часу та неприсутності в рідних просторах у цих її текстах неймовірним чином проростають незнищенні гени батькового письменницького хисту, любові до всього рідного та ота його невсипуща охочість до діла культурного й громадського. Запасу Хоткевичового таланту з вершком вистарчало й на його родину. Якби не жорстока епоха, в яку усім їм довелося жити, ті творчі дари могли б рясно зародити. Якби... Для найширшого кола читачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.