Стоун Ірвінг «Ван Гог. Жага до життя»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Його життя було всіяне неприйняттям, крайнощами і протиріччями. Якийсь час Вінсент був пастором, а потім жив із повією, яку називав дружиною. Він міг пройти пішки 70 кілометрів, щоб потрапити на виставку сучасника, і малював від світанку й до темряви під палючим сонцем чи шквальним вітром. За 10 років творчості, які описані на сторінках цієї книжки, Вінсент створив понад 900 картин і 1000 ескізів.
Ірвінг Стоун — американський письменник, драматург і сценарист. Автор понад 25 біографічних романів та один з основоположників цього жанру. Серед найвідоміших творів автора «Агонія та екстаз» (1961) про Мікеланджело та «Моряк у сідлі» (1938) про Джека Лондона.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.