Горак Роман «Василь Стефаник. Том ІІI»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис

Третя книга лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Р. Горака присвячена останнім рокам життя Василя Стефаника і містить документально підтверджену інформацію про святкування його ювілеїв, загравання з ним Радянського уряду і заманювання його приїхати в СРСР. Чимало сторінок присвячено так званій турботі цього ж уряду про письменника. Оповідь про ці події у книзі подаються на тлі національно-визвольної боротьби проти польського окупанта, в якій активну участь брали і сини Василя Стефаника. У книзі нарешті сказана правда про смерть письменника та його похорони, опис чого постійно в літературі та дослідженнях фальсифікувався. Наводяться важливі документи дружніх стосунків із митрополитом А. Шептицьким та сповідь письменника перед смертю. Важливим розділом книги є святкування ювілеїв письменника в Україні та світі. Історія видань його творів, опис конференцій, що проводились у дні ювілею. Не оминає автор уваги й історії побудови пам'ятників Василю Стефанику у світі та їхню пізнішу долю

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.