Езоп «Байки Езопа в переказі Олександра Виженка»

Комплектація книг Час Майстрів 1 робочий день!

Опис
«Друзі пізнаються в біді» — цейкрилатий вислів належить «батькові байки» Езопу.2600 років тому раб Езоп створив понад 400 байок. Увесь цей час їх переказували з уст вуста, і в такий спосіб до нас дійшло близько 100 творів. Найновіший переказбайок Езопа для цієї книжки зробив справжнісінький казкар, «українськийсоловейко» Олександр Виженко. Він переказав 35 байок!На творах Езопа вчилися діти зачасів Арістофана в Афінах. Відтоді багато змінилося, та людські вади лишилисятими самими. Чому так? Може, тому, що багатьом людям в дитинстві ніхто не читавбайок Езопа? ;-) Ця збірка може стати «щепленням» проти жадібності, ліні, пихи,невдячності та інших вад. Сила байок Езопа не вповчальних висновках, а в «езоповій мові», алегоричних образах тварин: Вовквтілює жорстокість, Лисиця — хитрість, Орел — шляхетність тощо. Саме в такомувигляді ідея стає зрозумілою дитині.
Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.