Сент-Екзюпері Антуан де «Цитадель»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Даний роман видатного французького письменника — людини яскравої, дивовижної і воістину героїчної долі — філософія опанування світу розумом, не марна, але безрезультатна спроба осягнути безкінечне й вічне минущим і смертним, бо світ — нездоланна цитадель, що потребує для свого осягання інструменту, набагато тоншого за розум і гострішого від усякої зброї. Роздуми спостережливого знавця людської душі допоможуть кожному з нас знайти свій упевнений шлях у величному безмірі людського життя і любові. Ця головна книга життя письменника дозволяє гідно оцінити масштаб його творчої спадщини. Скорочене видання, підготовлене французьким літератором Мішелем Кенелем на прохання родини Сент-Екзюпері.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.