Макіавеллі Нікколо «Державотворець»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Італійський мислитель і політик Нікколо Макіавеллі (1469–1527) прославився серед сучасників передусім як автор літературних та історичних творів, а також політичних трактатів. Серед них найвідомішими стали трактати «Державотворець» та «Про військове мистецтво». Перший із них є збірником правил успішної політичної діяльності, створеним з історичного та практичного досвіду існування людської природи, що залишається незмінною за всіх політичних устроїв, які проходять природний цикл розквіту та занепаду. А другий – один із найкращих навчальних посібників із воєнних справ. До книги також увійшли «Десять листів» великого філософа, у яких мудрість межує з цинізмом. Для широкого кола читачів.
Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.