Вебстер Джин «Довгоногий дядечко»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
Зворушливий і сповнений гумору роман американської письменниці Джин Вебстер (1876—1916) “Довгоногий дядечко” — це історія дівчини-сироти Джуді в листах своєму опікунові, якого вона ніколи не бачила. Він послав її на навчання до коледжу з умовою, що кожного місяця вона писатиме йому листи. На його думку, дівчина була здібною, могла стати хорошою письменницею, а писання листів допоможе їй в цьому. Джуді із задоволенням виконує поставлену умову: в коледжі їй цікаво, навчання захоплює, її життя повне різноманітних подій і пригод, і їй самій хочеться щиро поділитись з кимось своїми думками і переживаннями, розповісти про перше кохання. Книга має неочікувану кінцівку і викликає у читача відчуття теплоти і надію на щастя.
Формат: 70х90 1/32 (кишеньковий розмір)

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.