Донцов Д «Геополітика»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Дмитро Донцов (1883—1973) — видатний український мислитель і публіцист ХХ сторіччя. Через заборону його імені читачи тривалий час не мали змоги запізнатися з його творами. А тим часом думки і погляди Д. Донцова мали велетенський вплив на сучасників, особливо на молодь, і відіграли визначну роль за доби національно-визвольної боротьби за незалежність України. Багато його думок не втратили злободенності і залишаються актуальними й тепер. До видання «Геополітика» увійшли відомі роботи Дмитра Донцова – «Культура примітивізму», «Нарід-бастард», «Шевченко і патріоти», «Що таке «українізація» України?», щоденникові записи «Рік 1918, Київ» та інші. У видавництві «Фоліо» вийшли друком книжки Д. Донцова «Культурологія» та «Ідеологія».
Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.