Остен Джейн «Гідність і гонор»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Спокійний світ родини Беннетів, які мають п’ять дорослих дочок, збурює новина: сусідній маєток орендував молодий заможний одинак містер Бінглі, який припав би до серця не одній юній панянці. Ба більше: у нового сусіди є неодружений приятель містер Дарсі, статки якого перевершують усі мрії мамусь незаміжніх дочок. До того ж містер Дарсі начебто накинув оком на одну з дівчат родини Беннетів — Елізабет. Та чи сподобається гонористий і бундючний містер Дарсі, попри свою вроду і статки, розумній і незалежній Елізабет? А може, вона й помиляється щодо справжньої натури відлюдькуватого містера Дарсі?.. "Гідність і гонор" належить до книг класичної літератури, які найбільше подобаються читачам: на початок 21 століття у світі продано понад 20 млн примірників. Роман неодноразово екранізувався, в останній екранізації головну героїню Елізабет Беннет грала Кіра Найтлі. Номер 9 у Рейтингу 100 найкращих книг усіх часів журналу Ньюсвік. №2 у голосуванні The Big Read проведеного BBC 2003 року у Великій Британії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.