Гюнтекин Решад Нури «Клеймо»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Одного разу в дитинстві Іффет почув легенду про юнака, який пожертвував життям заради порятунку коханої. З того часу пройшло багато років, але Іффета настільки заворожила давня історія, що він майже повірив, ніби зможе вчинити так само. І випадок не змусив себе чекати. Іффет почав давати приватні уроки в одній багатій родині. Між ним і дружиною господаря спалахнула пристрасть. Однак обдурений чоловік виявив таємне місце зустрічей закоханих. Слідуючи хвилинному благородному пориву, Іффет вирішує зізнатися, що хотів вчинити крадіжку, щоб не заплямувати честь коханої. Він повторив вчинок юнака з легенди, але тепер на ньому стоїть клеймо. Для всіх він - злодій ...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.