Гюнтекин Решад Нури «Листопад»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Алі Риза-бей був упевнений,що щастя не у багатстві,а у великій дружній родині.Та одного разу він став перед вибором:залишитись чесним і гордо піти з посади або промовчати й далі,як і раніше,працювати з усвідомленням того,що покриваеш якісь темні справи.Будучи людиною принциповою,Алі Риза-бей покинув роботу і пішов на пенсію,сподіваючись на підтримку і розуміння лизьких.Та він ніколи й гадки не мав,що доживе до тих днів,коли власні діти докорятимуть йому за чесність і порядність.Однак усе в його родині перемінилось:милі бесіди затишними вечорами перетворились на міжусобні війни,рідні люди стали чужими,а сам Алі Риза-бей опинився у цілковитій ізоляції і на схилі віку раптом зрозумів,що життя схоже на неминучий листопад,за яким іде холодна зима...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.