Лондон Джек «Маленька господиня Великого будинку»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Американський письменник Джек Лондон (1876–1916) прожив недовге, але насичене яскравими подіями життя, що лягли в основу його пригодницьких творів. Однак своїм найкращим твором письменник вважав роман «Маленька господиня Великого будинку», який відрізняється від його попередніх книг сентиментально-трагічними мотивами. У цьому романі, написаному Джеком Лондоном в останні роки його життя, також є місце для природи і тварин, нестримної жаги до подорожей, але в його основі лежить любовний трикутник. Події розгортаються у маєтку родини Форестів — Великому будинку, в якому завжди безліч гостей. Успішний фермер Дік Форест дозволяє чоловікам захоплюватися своєю талановитою дружиною Полою. Проте між подружжям повна довіра і відданість одне одному. Давно сформований уклад життя родини раптово змінює давній друг Діка письменник-початківець Івен Грейм, який гостює в будинку подружжя. Раніше у видавництві «Фоліо» вийшли друком книжки Джека Лондона «Білий зуб», «Серця трьох», «Мартін Іден», «Дочка снігів» та «Місячна долина».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.