Самчук Улас «Марія. Кулак»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Улас Олексійович Самчук (1905—1987) — український пись­­менник, журналіст, публіцист. Найвидатніший твір Сам­­чу­ка — трилогія «Волинь» — при­­ніс письменникові світову славу. Ідейним продовження «Волині» є роман «Кулак» (1932). Головний герой, Лев Бойчук, демонструє український характер, силу людського духу, наполегливість у досягненні мети. У романі «Марія» (1934) Самчук першим сказав світові правду про голодомор 1933 року, його причини і наслідки. Через події із життя Марії, її близьких, земляків протягом кількох десятиліть — від дореволюційного періоду до більшовицьких реформ 1930-х років і геноциду українського селянства — автор художньо осмислює національну трагедію. Він підносить образ селянки Марії до символу цілої України. Ця книга, що об’єднала два видатні твори — романи «Марія» і «Кулак», продовжує відкривати українському читачеві талант письменника Уласа Самчука. Раніше у видавниц­тві «Фоліо» вийшла друком його трилогія «Волинь».
Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.