Фіцджеральд Френсіс Скотт «Ніч лагідна»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

"Ніч лагідна" — багато в чому автобіографічний роман американського письменника Скотта Фіцджеральда, відомого своїми романами, в яких відображена так звана "епоха джазу" 1920-х років. Дружина письменника за декілька років до написання книги переживає нервовий зрив, і, як наслідок, починає хворіти на шизофренію, з якою Фіцджеральд боровся до кінця життя.

Роман "Ніч лагідна" — історія кохання багатої сімейної пари Діка і Ніколь Драйверів, які живуть весело і красиво, пустуючи і влаштовуючи помпезні розваги на березі затишного курортного пляжу.

Дік — душа компанії, від нього віє надзвичайно потужною силою, що закохує в нього всіх, хто хоч раз його бачив, а зокрема і Розмарі, молоду голлівудську актрису, яка познайомилась з блискучим подружжям Драйверів на курорті. Водночас Дік — психіатр-практик, зусилля якого тримають купи нестабільну психіку Ніколь. Проте, це йому не завжди вдається…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.