Діккенс Чарльз «Новорічні дзвони. Цвіркун домашнього вогнища»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
“Новорічні дзвони” і “Цвіркун домашнього вогнища” Чарльза Діккенса (1812—1870) належать до відомого циклу “різдвяних повістей”. Події першої розгортаються в новорічну ніч, коли носильник Тобі після розмови із суд­дею починає вірити, що всі бідняки лихі вже від народження і тому його донька не заслуговує на щастя. Однак духи церковних дзвонів з ним не згодні — казкові чари змінюють хід подій і самого Тобі. У другій повісті змальовано ідеальну сім’ю візника: у них із дружиною багато друзів, маленьке Немовлятко, співучий Цвіркун і собака Боксер. Драматичні події, спричинені появою чужинця, загрожують щастю родини. Проте чарівні істоти знову приходять на допомогу, тому ця історія матиме зовсім несподіваний фінал.
Формат: 70х90 1/32 (кишеньковий розмір)

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.