Самчук Улас «ОСТ: роман: у 3-х т. Т.1: Морозів хутір»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Роман «Морозів хутір» є першою частиною трилогії «ОST» («Морозів хутір», «Темнота», «Втеча від себе»). Події роману відбуваються в короткий відрізок часу від Різдва 1918 року до Великодня 1919-го, в складний і тривожний період української історії. Герої книги шукають відповіді на актуальні питання свого часу і питання «вічні»: про революцію, українську державність, мову, культуру, мистецтво. Праця на землі для сім’ї Морозів — це невід’ємна частина духовного життя. Хутір тут є символом усталеного, традиційного світу. Руйнація українського хутора означала знищення української душі. «Морозів хутір» — це блискучий зразок української інтелектуальної прози.
Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.