Самчук Улас «ОСТ: роман: у 3-х т. Т.2: Темнота»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Роман «Темнота» — другий том трилогії «ОST» («Морозів хутір», «Темнота», «Втеча від себе»). Події роману охоплюють період від громадянської війни до початку другої світової війни. Темнота — це все страшне, трагічне, темне, що принесла радянська влада — війну, голодомор, масові політичні процеси, ГУЛАГ. Головні герої роману — Іван Мороз, його брати, родина. Івана заарештовують як «ворога народу», він проживає роки неволі, катувань, принижень. І, хоча не зломлений фізично і морально, вимушений співпрацювати з радянською владою. Щоб вижити в нових умовах, він виявляє себе здібним, ініціативним господарником але залишається заруч­ником тоталітарної держави, яка перемелює всіх і все.
Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.