Купер Фенімор «Останній з могікан»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
“Останній з могікан” Джеймса Фенімора Купера (1789—1851) — роман, у якому з великою майстерністю відтворено взаємини європейців та індіанських племен часів англо-французької війни за панування над північно­американськими землями. У центрі оповіді дві тендітні сестри, що прагнуть потрапити до форту свого батька, командира загону англійців, та їхні мимовільні захисники — благородні індіанці Ункас і Чингачгук та відважний мисливець Соколине Око. За звичайною, хоч і сповненою непередбачуваних поворотів подій, історією проступає захоплення автора моральними цінностями і звичаями американських індіанців, їхньою сміливістю, мужністю, глибока повага письменника до людини, віра в її людяність, незалежно від кольору її шкіри.
Текст перекладу подано без скорочень за виданням: Cooper, James Fenimore. The Last of the Mohicans. — London : Wordsworth Editions Limited, 2002. — XXVI, 350 p.
Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.