Вайльд Оскар «Саломея»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Оскар Вайлд (1854—1900) — видатний ірландський англомовний поет, драматург, прозаїк, есеїст. Його роман «Портрет Доріана Ґрея», казки, оповідання, п’єси та інші твори забезпечили Вайлду світову славу. Можливість зобразити естетичні деталі точно і поєднати їх з соціальними темами звернула Вайлда до написання драматичних творів. Успіх і визнання принесли автору його п’єси «Віяло леді Віндермір», «Жінка, не варта уваги», «Саломея», «Ідеальний чоловік», «Як важливо бути поважним». Дотепність, тонка іронія, блискучий стиль характеризують усі твори Вайлда. «Як важливо бути поважним» містить каламбур в своїй назві та імені героя. Глядач несвідомо очікує серйозності, відповідальності і поважності від персонажів, але саме завдяки цьому створюється стилістичний ефект іронії — жоден з них не має таких якостей, навпаки, вони уникають будь-яких соціальних зобов’язань.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.