О'Генрі «Серце Заходу»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

О. Генрі (1862—1910) — псевдонім Вільяма Сіднея Портера, одного з най­популярніших класиків світової літератури. Банківський службовець Портер, засуджений на три роки за нестачу грошей, написав своє перше оповідання у в’язниці, під псевдонімом. В основі майже 300 творів — невигадані історії з власного життя і мандрів, з оповідок приятелів і випадкових попутників.

Новели О. Генрі — явище суто американське, що виросло на національних літера­турних традиціях. Це маленькі історії простих людей: фермерів, клерків, продавчинь, дрібних авантюристів, бродяг. Читач мимоволі співчуває героям — сміливцям з аван­тюрних історій про Дикий Захід («Серце Заходу»), шахраям-романтикам («Шляхетний шахрай», «Королі і капуста»), «маленьким американцям», що шукають свою мрію на вулицях мегаполіса («Голос великого міста», «Чотири мільйони», «Наготований світич»).

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.