Гринченко Борис «Серед темної ночі: Повість»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
Повість “Серед темної ночі” — перша частина відомої дилогії Бориса Грінченка (1863—1910). На прикладі життя родини Пилипа Сиваша по­казано соціальне розшарування села наприкінці ХІХ століття, руйнацію патріархальних традицій та родинних зв’язків. Драматична доля головних персонажів твору спонукає замислитись, чому люди так часто завдають одне одному горя і страждань та як зробити наш складний і жорстокий світ добрішим? Ці вічні питання залишаються актуальними і сьогодні. Книга підводить читача до усвідомлення важливості в житті людини справедливості й краси, які єднають серця, просвітлюють душу, без чого не можна з упевненістю дивитися в майбутнє і бути щасливим.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.