Гессе Герман «Сіддхартха. Паломництво до Країни Сходу»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Герман Гессе (1877—1962) — видатний німецько-швейцарський письменник, лауреат Нобелівської премії (1946). Свою творчість він називав «тривалою спробою розповісти історію свого духовного розвитку», «біографією душі». Його творам властивий романтизм, психологізм і автобіографічність. Гессе — один з найбільш читаних авторів XX століття, його твори вивчають у школах практично в кожній європейській країні. За життя Гессе було випущено понад 4 млн примірників його книг. Після його смерті було видано в Німеччині ще 20 млн і 100 млн в інших країнах світу.
Романи «Сіддхартха» та «Паломництво до Країни Сходу» поєднані головним — духовним шляхом людини до вершин духу і таємниць буття. Роман «Сіддхартха» розповідає про спосіб осягнення сенсу життя на підставі вчення, яке базується на пережитому досвіді, набутті стану просвітління. «Паломництво до Країни Сходу» можна назвати своєрідною увертюрою до роману «Гра в бісер». Роман присвячен «прочанам до Країни Сходу», тобто членам таємного Братства однодумців.
Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.