Лондон Джек «Смок Беллю»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
Герої творів Джека Лондона (1876—1916) — це зав­жди мужні, витривалі й невтомні шукачі щастя. Зі сто­рінок книги перед нами постає молодий, енергійний Крістофер Беллю, котрий, на думку його дядечка, марнує життя серед богеми Сан-Франциско. Але в його жилах тече кров діда — незламного підкорювача Дикого Заходу. З неймовірними труднощами здолавши Чилкутський перевал, вчорашній городянин стає новою людиною — тепер він Смок Беллю. У першу ж зиму на Клондайку він на рівних зі старожилами бере участь у поході за золотом на струмок Індіанки та змагається на собачих упряжках з найкращими погоничами. Але найголовніше — у цьому суворому краю він знаходить найдорожче за всі поклади золота на землі — вірну дружбу і щире кохання.
Формат: 70х90 1/32 (кишеньковий розмір)

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.