Руссо Жан-Жак «Вибрані трактати»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Трактати Жан-Жака Русо, подані в цьому виданні («Дискурсія про науки й мистецтва», «Дискурсія про походження нерівності» та «Про суспільну угоду»), є ключовими текстами для розуміння моральних, культурних, релігійних і політичних суперечностей нашого часу. Як критик раціоналістичного Просвітництва, Русо передбачав моральну кризу сучасності й намагався відшукати дієві засоби відновлення республіканських чеснот і громадянського духу. Суперечливість поглядів великого женевця, який відкрив і приховано тоталітарне поняття «загальної волі», і значущість Іншого, зокрема – культур неєвропейських народів, лише відображає суперечливість нашої епохи. Перші два трактати вперше перекладено українською мовою. Кожен з головних творів супроводжується іншими текстами автора, що відображають історію та полемічний контекст формування його ідей, а також дослідницькими матеріалами, розлогими коментарями й довідковим апаратом. Призначається всім, хто цікавиться історією ідей, філософією, культурологією, антропологією, передовсім дослідникам і студентам відповідних спеціальностей.
Що ще купити
Зорі дивляться вниз

Кронин Арчибальд

Зорі дивляться вниз
430 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.