Стус Василь «Вибране»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Василь Стус (1938—1985) — Поет, мислитель, правозахисник, чиє ім'я стало синонімом незламності волі людини, яка реалізує себе в будь-яких умовах. Непримиренність до свавілля і незламність сили духу зробили Стусове ім'я знаковим для всіх дисидентів СРСР і абсолютним втіленням національної гідності. l зараз особистість автора привертає постійну увагу не тільки спеціалістів-літературознавців, а й пересічних громадян, яких цікавить героїчна історія життя поета. У переданих на волю з уральського табору особливо суворого режиму нотатках «З Таборового зошита» поет так засвідчує свою життєву позицію: «...Голови гнути я не збирався, бодай що б там не було. За мною стояла Україна, мій пригноблений народ, за честь котрого я мушу обставати до загину». До видання включено знакові вірші зі збірок «Круговерть», «Веселий цвинтар», «Час творчості» та «Палімпсести», літературознавча праця «Зникоме розцвітання», нотатки «З таборового зошита», а також філософські роздуми та духовні заповіти з листів до дружини і сина.
Що ще купити
Кобзар

Шевченко Тарас

Кобзар
213 грн.
Купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
240 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
245 грн.
Купити
Мудрість Стародавнього Риму. Афоризми та крилаті вислови

Сборник

Мудрість Стародавнього ...
230 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.