Мирний Панас «Хіба ревуть воли, як ясла повні?»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Соціально-психологічний роман «Хіба ревуть воли, як ясла повні?», написаний видатним письменником Панасом Мирним, вважається одним із найвизначніших творів української класичної літератури. Основна ідея роману криється в його назві: воли — символічний образ підневільного селянства — не ревли б, тобто не протестували, якби мали можливість чесно працювати на власній землі, не потерпаючи від несправедливості, зажерливості та знущань панів і волосних начальників. Чіпка, головний герой роману, — гарний, розумний, хазяйновитий чоловік — готовий постояти не лише за своє, а й за інтереси громади. Та нездатність знайти справжні шляхи боротьби проти своїх кривдників робить Чіпку «пропащою силою», штовхає на слизьку дорогу, калічить його душу і призводить до величезної трагедії. Кров невинних людей страшним тавром лягає на чоловіка, і він з правдошукача перетворюється на кримінального злочинця.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.