Джеймс Генрі «Закрут гвинта; Дейзі Міллер»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
Повість Генрі Джеймса (1843—1916) “Закрут гвинта”, як і життєпис графа Дракули або трагічна історія Франкенштейна, належить до літературних творів, що найчастіше надихали кінематографістів. У жанр містичної повісті американський письменник привносить глибоку психологічну достовірність, занурюючи читача у світ почуттів та переживань своїх героїв. Загострену увагу він приділяє проблемам совісті, обов’язку, моральності, невинності та гріховності, щоразу розкриваючи їх по-новому. Незалежність і без­посередність молодої американки — головної героїні повісті “Дейзі Міллер” стають викликом для консервативного й манірного європейського товариства, скутого умовностями та обмеженнями, і зіткнення двох культур призводить до трагедії.
Формат: 70х90 1/32 (кишеньковий розмір)

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.