По Едгар «Золотий жук. Ельдорадо: вибрані твори.»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
Едгар Аллан По (1809—1849) написав свої твори майже два століття тому, але вони й досі приваблюють майстерним поєднанням буденного з фантастичним, тонким гумором і напруженою інтригою. У збірці представлені найцікавіші новели письменника, а також загадкові й символічні поезії “Крук” і “Ельдорадо”. Новела “Золотий жук”, у якій Е. По звеличує силу людського розуму і занурює нас в атмосферу пригод, принесла йому славу “батька детективу”. Вірш “Ельдорадо”, написаний незадовго до смерті, — своєрідне осмислення автором свого життєвого шляху і долі людини. Кожен твір письменника має несподіваний фінал: тим самим до пригод і таємниць, навколо яких побудований сюжет, додається ще одна — пригода читання його книг.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.